Besöksrekord på Maskiniadagarna 2017

maskiniadagarna

Maskiniadagarna 2017 anordnades 10-11 november på Maskinias huvudkontor i Linköping. Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia och det hela slutade med besöksrekord.

Maskinia har anordnat Maskiniadagarna på sin anläggning under ett flertal år nu och höstvisningen 2017 var inget undantag. Besökarna kunde fritt vandra omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner. Ett flertal maskiner ur Case nya G-serie av hjullastare fanns på plats under visningen och var tillgängliga för provkörning. Även Case populära kompaktlastare samt D-serien av bandgrävare fanns tillgängliga för besökarna.

På Doosan sidan fanns både bandgrävare och hjulgrävare på plats ur 5-serien. Denna serie uppfyller Steg IV-kraven, utan dieselpartikelfilter, har ny hydraulik som ger högre produktivitet och en ökad komfort. Doosans minsta maskiner, såsom nyheten DX10z samt DX19, fanns även på plats för intresserade besökare.

Årets höstvisning visades också bli den mest besökta visningen i Maskinias historia! Cirka 500 besökare kom till visningen under de två dagarna vilket är det högsta antalet någonsin.

-Att Maskinia på två dagar får över 500 besökare visar att detta är ett populärt och uppskattat evenemang för våra nuvarande och blivande kunder, säger Maskinias marknadsansvarige Daniel Gustavsson.

En annan nyhet på höstens visning var att Maskinia nu öppnade upp sina nya utställningshallar. Det är två hallar som under sommaren har byggts upp för att användas som showroom för Doosan respektive Case, premiärvisades under det öppna huset. I de nya hallarna kan besökarna beskåda maskinerna inomhus, vila upp sig i loungemiljö och ta en fika.

– Vi är mycket nöjda med Maskiniadagarna i år, avslutar Marknadsansvarige Daniel Gustavsson, att bjuda in kunderna till en sådan här aktivitet skapar en närhet mellan Maskinia och kunden. Här kan kunden titta på våra nya maskiner, lokaler och verkstad i sin egen takt och vår personal finns på plats för frågor.