Alftaprodukter certifierade för Rexroth Bosch

Sedan hösten 2016 har Alftaprodukter arbetat för att bli certifierad Servicepartner för Rexroth Bosch Group. och den 13 september nådde företaget målet och blev certifierade.
Sedan hösten 2016 har Alftaprodukter arbetat för att bli certifierad Servicepartner för Rexroth Bosch Group. och den 13 september nådde företaget målet och blev certifierade.

Sedan hösten 2016 har Alftaprodukter arbetat för att bli certifierad Servicepartner för Rexroth Bosch Group och den 13 septmber nådde Hälsingeföretaget målet.

– Resan dit har varit ett teamwork som har engagerat hela personalen. Lokalerna har byggts om och anpassats, rutiner har justerats, en ny verkstad har byggts upp, nya verktyg och maskiner har införskaffats och den 13 september nådde vi vårt mål och blev certifierade, säger Caroline Söderqvist,  certifieringsansvarig på Alftaprodukter.

En stor del av Alftaprodukters verksamhet består i att renovera hydraulmotorer och hydraulpumpar. Företaget ökar nu sin kapacitet när det gäller renovering av mobilhydraulik inte bara på skogssidan utan även på entreprenadsidan.

”Sedan hösten 2016 har vi arbetat för att bli certifierad Servicepartner för Rexroth Bosch”, Caroline Söderqvist, certifieringsansvarig på Alftaprodukter.

Alftaprodukter grundades 1993 och har sina rötter i ÖSA. När skogsmaskinstillverkaren lade ner i Alfta började Alftaprodukter sälja reservdelar till ÖSA-maskiner.

Genom året har företaget utökat reservdelsförsäljningen med renovering av mobilhydraulik, maskinbyggen, industriservice och dotterbolaget MidiFlex. Företaget startades 1993 med tre anställda i gamla Västanå skola i Alfta, idag är vi 13 anställda och har egna lokaler på 1100 m2 utmed väg 301 strax utanför Alfta.

– Den 27 oktober kommer vi att fira certifieringen med öppet hus kl.10-15. Välkomna in och ta en titt på våra nya ombyggda lokaler. Vi bjuder på kaffe, tårta och kolbulle, representanter för Rexroth Bosch Group finns på plats för överlämnandet av certifikatet, avslutar Caroline Söderqvist.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se