Ströman Maskin är ny generalagent för Johnston och Beam i Sverige

johnston_sopmaskin

Från 1 december är StrömanMaskin  generalagent för Johnston och Beam i Sverige, och tar ett helhetsansvar för sopmaskiner inom Bucherkoncernen. Ströman blir därmed Sveriges största leverantör av sugande sopmaskiner.

Ströman Maskin har sålt vägunderhållsprodukter sedan 1960-talet och kunderna finns både bland kommuner och entreprenörer. Sedan 1995 har man sålt Buchers sopmaskiner på den svenska marknaden.

– Vi har byggt upp en väl fungerande organisation med fokus på försäljning och hög servicenivå på eftermarknaden. Vår målsättning är att vi ska fortsätta stärka och utveckla vår position på marknaden. Med införlivandet av Johnston och Beam kommer vi att möta många nya och spännande kunder. Vi kommer att göra allt vi kan för att de ska känna sig välkomna och få ta del av vår höga servicenivå, säger Jan Rhodén, vd på Ströman Maskin.

I och med att Ströman nu också är svensk generalagent för Johnston och Beam, kan företaget erbjuda sugande gatsopmaskiner från 1 till 14 kubikmeter. Från kompakta maskiner till chassiburet.

Fakta Beam AS: Grundades 1972. Under 47 år har Beam designat och tillverkat ett urval av specialiserade chassimonterade sopmaskiner och högtryckstvättutrustning.
Fakta Johnston Sweepers: Grundades 1904 och är en världsledande tillverkare av maskiner för ytrengöring. Med huvudkontoret i Dorking, Surrey och över 200 distributörer över hela världen.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

beam_sopmaskin