Steelwrist i brittiskt samarbete

SQ_demolition

ECY Haulmark, en leverantör av hydrauliska redskap för grävmaskiner i Storbritannien, har tecknad ett samarbetsavtal med den svenska rototilttillverkaren Steelwrist för leverans av helautomatiska kopplingar och infästningsgränssnitt.

ECY Hailmark har sedan tidigare erfarenhet av att leverera snabbfästen och kommer från och med nu erbjuda utbudet av snabbkopplingar och anslutningsadaptar från Steelwrist SQ-produktserien. SQ-systemet är lämpligt för alla typer av grävmaskiner som arbetar över rivnings- och byggarbetsplatser.

– Efter en mycket noggrann utvärdering av marknaden besökte vi Steelwrist-fabriken under sommaren och har sett i deras produkter och många nya innovationer, funktioner och fördelar som vi ser fram emot att erbjuda vår befintliga kundbas, säger Richard Yarwood, vd för ECY Haulmark.

– ECY Haulmark är ett välkänt företag i hela Storbritanniens rivningsindustri. Deras fokus på högkvalitativa rivningsredskap, snabbt support och service till kunderna skapar en plattform för ett framgångsrikt samarbete mellan våra två företag. Det finns ett stort intresse för vår SQ-produktportfölj och med detta avtal kommer vi att se till att våra kunder i den brittiska rivningssektorn får bästa möjliga support, säger Stefan Stockhaus, vd för Steelwrist.

Det nyligen undertecknade avtalet erbjuder ECY Haulmark möjligheten att leverera SQ helautomatiska gränssnitt för rivningsverktyg och Steelwrist SQ snabbfäste för grävmaskinerna. Steelwrist SQ-system följer den globala industristandarden av S-typ med tillägg av helautomatiska hydraulkopplingar.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se