Skogsmaskindagarna lockar flera stora utställare

ponsse_skogsmaskindagarna

Sveriges enda renodlade skogsmässa nästa år, Skogsmaskindagarna i Karlskoga som arrangeras den 15-16 maj, kan redan nu presentera en imponerande uppslutning av utställare. Alla stora skogsmaskintillverkare kommer att vara på plats. Mässan som hålls varannat år, genomförs nu för fjärde gången.

– Förtroendet från branschen för Skogsmaskindagarna har stadigt ökat. Ett bevis nu är att i princip samtliga stora tillverkare av skogsmaskiner och utrustning satsar och ställer ut säger Sten Lilja på arrangerande Looping Event.

Konceptet att förlägga en skogsmässa på ett kompakt och lättöverskådligt område, i detta fall på Kalrskoga flygfält, har uppskattats av såväl utställare som besökare.

– En av tankarna med Skogsmaskindagarna är just enkelhet. Smidig logistik, rimliga priser och hög servicegrad. Och det gäller för såväl utställare som besökare, säger Sten Lilja.

Skogsmaskindagarna är den enda riksmässan för skogsbranschen nästa år. Merparten av branschens företag är samlade och satsar stort.

– Ja, det ser väldigt bra ut. Med rätt typ av utställare kommer också besökarna. Vi tillsammans med alla andra med skogsintresse ser verkligen fram emot den 15-16 maj 2020, säger en nöjd Sten Lilja.

Monterkarta Skogsmaskindagarna

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se