Rototilt lanserar egna maskinfästen

Rototilts nya maskinfästen har en stomme i seghärdat gjutstål och en kraftfull låskilskonstruktion som säkerställer glappfri användning.
Rototilts nya maskinfästen har en stomme i seghärdat gjutstål och en kraftfull låskilskonstruktion som säkerställer glappfri användning.

Med maskinfästen från Rototilt elimineras risken för pendlande eller tappade redskap eftersom säkerhetslåset SecureLock är inbyggt i fästet.

SecureLock ger föraren stöd i kopplingen av redskap i och med mekaniska och elektroniska funktioner, tydliga ljudsignaler, en kontinuerlig övervakning och en informativ display.

För bästa prestanda har Rototilts maskinfästen en optimerad grävgeometri för varje enskild grävmaskinsmodell.

”Vi har djupanalyserat olika maskinfästen på marknaden för att hitta en stark konstruktion”.  Roger Ekström produktchef på Rototilt.

– Vi har djupanalyserat olika maskinfästen på marknaden för att hitta en stark konstruktion. Det handlar om säkerhet, genomtänkt grävgeometri och livslängd säger Sven-Roger Ekström, produktchef på Rototilt.

Rototilts maskinfästen är tillverkade med en stomme i seghärdat gjutstål med breda ingrepp för lång livslängd. En kraftfull låskilskonstruktion ger ett helt glappfritt maskinfäste med väl skyddade och få ingående komponenter.

Det nya maskinfästet premiärvisades på Maskinexpo där Rototilt även visade upp hela tiltrotatorprogrammet tillsammans med skopor, markvibrator, gripar samt styrsystemet ICS och SecureLock-funktionen.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se