Premiär för Terris hjulgående skördare

b74bc4f301ab251d_org

Terri 34c 8wd Skördare hade världspremiär under Skogsmaskindagarna i Karlskoga. Tillskottet innebär att Terri numera har ett fullt sortiment av hjulgående skogsmaskiner.

Terri på hjul blev verklighet under fjolårets Elmia Wood då den nya skotaren gjorde succé under premiärvisningen. Nu presenteras den tredje maskinen i hjulkategorin – Terri 34c 8wd Skördare.

– För inte alls länge sedan var det nästintill otänkbart att Terri skulle sälja maskiner som går på hjul, men nu är vi här. Det är samma basmaskin som de traditionella på band, men nu ger vi kunden möjlighet att även välja hjulgående maskiner för bättre framkomlighet i all sorts terräng, säger Jahn Edlund, säljare på Terri.

Den nya skördaren passar, precis som övriga hjulgående maskinerna, perfekt för entreprenörer som behagligt och bekvämt vill ta sig fram på svårframkomliga marker.

– Våra hjulgående maskiner är outstanding i all terräng med sitt låga marktryck och har fått med sig samma rymliga hytt som övriga modeller i 34c-serien. Markfrigången är hela 0,7 meter vilket är unikt för en sådan liten maskin som Terri. Det gör körningen extremt komfortabel där många maskiner inte ens klarar av att ta sig fram, säger Jahn Edlund avslutningsvis.

©Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se