Ponsse öppnar ny anläggning i Sandviken

web_DSF1474

Ponsse kommer att öppna sin sjätte egna anläggning i Sverige under våren 2019. Den nya anläggningen kommer att vara belägen i Sandviken.

Vi har sett ett ökat servicebehov från våra kunder i området Dalarna/Gävleborg och för att bättre kunna möta detta har vi valt att öppna ytterligare en serviceverkstad, berättar eftermarknadschef Urban Folkesson.

Ponsse räknar med att den nya anläggningen, som är lättillgängligt belägen i Lövbackens industriområde i Sandviken i korsningen mellan Blixtvägen och Dunderbacken, kommer att vara klar för invigning 1 maj 2019. Anläggningen kommer då att bestå av en ändamålsenlig verkstad med bland annat travers för tunga jobb, hydraulslangtillverkning, servicestation för AC med mera.

Fastigheten kommer även att inkludera butik och lager med både förbrukningsartiklar och reservdelar anpassat efter områdets behov.

Ponsse har redan hunnit med att rekrytera en platsansvarig samt en servicetekniker/fältmekaniker som är under upplärning just nu. Peter Gästgivars har fått tjänsten som platschef på nya anläggningen och kommer närmast från Ponsses egen servielämnare Runhällens Maskin i Sala.

Peter Gästgivars har lång erfarenhet av både Ponsses maskiner och datasystem. Servicetekniker Anders Skog har hunnit jobba ett par månader redan och utgår i dagsläget från Leksand med sin servicebuss och en andra servicebuss kommer utgå från Sandviken.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se