Nya säljdistrikt för Vimek

Från och med den 1 maj 2020 ser kartan för Vimeks säljdistrikt i södra Sverige annorlunda ut. Kalmar, Öland och Gotlands län har nämligen fått nya återförsäljare och länen har delats upp dem emellan, med målet att strategiskt stärka och förbättra Vimeks närvaro och service i dessa områden. 

Förändringen innebär att Wiströms Gallringsuppdrag AB nu är auktoriserad Vimek-återförsäljare och -servicelämnare i Kalmar län norr om väg 40 samt på Gotland. Uråsa Maskinaffär AB / Carl Nilsson AB detsamma i Kalmar län söder om väg 40 och på Öland. 

Wiströms Gallringsuppdrag, med säte i Katrineholm, har sedan tidigare framgångsrikt verkat i Örebro, Södermanland och Östergötlands län. Uråsa Maskinaffär, med säte i Ingelstad / Carl Nilsson, med säte i Älmhult, i södra Halland, Kronoberg, Blekinge och Skånes län. 

– Uråsa Maskinaffär / Carl Nilsson och Wiströms Gallringsuppdrag har alla mångårig erfarenhet av Vimeks maskiner, ett lokalt reservdelslager och en engagerad och utbildad personal att supportera alla Vimek-ägare. De har också maskiner tillgängliga för påseende eller provkörning för den som är nyfiken på att uppgradera din maskinpark.

– Vi är därför övertygade om att våra kunder kommer att få en trygg partner i sitt maskinägande även efter denna förändring, säger Vimeks vd Johannes Nilsson.

– Det utökade förtroendet känns mycket glädjande och gör att vi stärker vår position i sydöstra Sverige. Vi har även förstärkt vår Vimek-service med nya medarbetare, framför allt på reservdelssidan.

– Vimek är en personlig och engagerad partner, och har en bra eftermarknadsavdelning och support, så kunderna kommer att få bästa tänkbara service, avslutar Jonas. 

Christer Wiström, vd för Wiströms Gallringsuppdrag, håller med och tillägger att även de kommer att ”stå på tå” för alla Vimek-kunder i sitt nya distrikt. 

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se