Ny kompaktlastare från Vermeer

vr_s925tx

Under våren har Vermeer utvidgat sitt utbud av kompaktlastare med den nya S925TX. Maskinen uppges ha bra lyftförmåga och kraft för att klara av de allra tuffaste uppgifterna.

En spets- och lyftkapacitet på 1198,8 kg och maximal räckvidd/höjd på 214 cm ger maskinen en kraftig lyftförmåga och gör det lätt för S925TX att lyfta och dumpa tunga laster.

Vermeers nya mini-kompaktlastare har dubbla hydrauliksystem som gör det möjligt för operatören att byta mellan högt och lågt flöde beroende på aggregat eller användning. Maskinen är även utrustad med en universal fäste-platta som passar ett brett sortiment av Vermeers aggregat/tillbehör.

Vermeers kompaktlastare är en maskin som passar flera olika branscher. Allt från trädvårdsverksamhet till anläggningsföretag.

Den nya mini-skid steer S925TX erbjuds i två olika dieselmotorer både med högt vridmoment, en 24,8 hästkrafters Kubota V 1505 dieselmotor och en 35,1 hästkrafters Kubota V1505 dieselmotor.

Maskinen kan även anpassas med antingen 17,8 cm breda spår (larver) som producerar (0,4 bar) marktryck eller med 22,9 cm breda spår (larver) med (0,3 bar) marktryck.

S925TX har en körhastighet på 6,6 km/h. S925TX är som andra Vermeer mini-kompaktlastare byggd med en ”stå-på”-plattform. Den har även pilotstyrd joystick för bra kontroll på arbetsplatsens täta områden.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se