Lyckat Agritechnica för Trejon

Monter1

Trejon AB i Vännäsby, som tillverkar och säljer entreprenad-, skogs- och lantbruksredskap ställde ut på världens största lantbruksmässa, Agritechnica som nyligen arrangerades i Hannover. Enligt företaget var intresset för produkterna större än tidigare.

Den internationella lantbruksmaskinsutställningen Agritechnica tog plats i Hannover, Tyskland, mellan den 10–16 november. Mässan som räknas som världens största lantbruksmässa hade 450 000 besökare. Trejon har deltagit de senaste 15 åren och den här gången var inget undantag.

I Trejons monter fanns det två världspremiärer. Vikplogserien Trejon Optimal VPX fick göra sin första internationella debut. Med den presenterades nya VPX180 som är perfekta till mindre redskapbärare och kompaktlastare. Modellerna ger både en stor arbetsbredd, samtidigt som de är smala i transport tack vare den stora bladvinkeln på upp till 38 grader.

En annan premiär var den nya kranen V6500 från Trejon Multiforest – New Edition. Kranen är en uppgradering från sin tidigare föregångare V6300 och har nu blivit både större, starkare och längre. Redan nu har den nya produkten väckt stort intresse, skriver Trejon i ett pressmeddelande.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se