Komatsu storsatsar på Intermat 2018

komatsu_intermat

Komatsu stället ut på Intermatmässan i Paris den 23-28 april 2018. På en 3200 kvadratmeter stor inomhusmonter, i hall 5B, ställer Komatsu ut ett 30-tal olika maskiner och presenterar även sina senaste innovationer, produkter och tjänster.

Utomhus, på en 2000 kvadratmeter stor yta, demonstreras Komatsus teknologier. Experter kommer att finnas på plats för att svara på frågor samt erbjuda personlig assistans.

Komatsus intelligenta maskinstyrningsteknologi spelar en central roll under mässan. Bandgrävmaskinen Komatsu PC210LCi-11, med sin automatiskt tiltbara skopa, och bandschaktaren Komatsu D61PXi-24, representerar denna teknik, som tog lanserades 2013 och sålt bra på de flesta marknader.

Bandgrävmaskinen Komatsu HB365NLC-3, i en smal konfiguration, kommer att visa Komatsus hybridteknologi under Intermat-mässan. Dessutom kommer Komatsus växande serie, MR-5 kompaktgrävmaskiner, att visas på mässan. Tillgängligheten har förbättrats, tack vare den nya dörren och en 3,5” LCD-monitor med färgskärm, som ger föraren maskininformation. Automatisk varvtalsreducering och tomgångsavstängning är standardfunktion och innebär minskad bränsleförbrukning och underhållskostnaden. Komatsus egna satellitövervakningssystem, Komtrax steg 5, är standard.

På demonstrationsområdet kommer den prisbelönta rivningsgrävmaskinen PC390HRD-11 att visas i arbete, samt ge en förevisning av det intelligenta maskinstyrningssystemets effektivitet.

Förutom maskiner, finns även möjlighet att fördjupa sig i och lära mer om Komatsus högteknologiska produktsupport och funktioner som t.ex. KomVision, som numera är standard på de flesta maskiner, Komtrax Telematics, Komatsu motorteknologi, eftermarknad, original reservdelar, Komatsu Qualified Used Eqiupment, Komatsu Finans och Komatsu Care, som är ett serviceavtal.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se