Byggmässan i Göteborg flyttas till 2023

Byggmässan i Göteborg som skulle arrangeras på Åbymässan den 3–4 februari 2021 ställs nu in till följd av de rådande mötesrestriktionerna.

Sedan Byggmässan startade i Malmö 2011 har det varit ett väletablerat koncept med ett starkt nätverk i bygg- och anläggningsbranschen. Eftersom Byggmässan i Göteborg går vartannat år välkomnas besökarna tillbaka 2023.

– Vi har stor respekt för den tid och de resurser som ett mässdeltagande tar i anspråk och eftersom vi saknar insikt rörande de restriktioner och den situation som kommer råda efter årsskiftet har vi i samråd med våra samarbetsparters beslutat att inte genomföra mässan, säger Helena Crivei Projektledare för Byggmässan.

– Vi från Byggföretagen hade sett fram emot Byggmässan 2021. En viktig mötesplats för våra frågor om bland annat sund konkurrens och infrastruktur. Vi såg fram emot de goda samtalen och de inspirerande mötena. Det är tråkigt att ett viktigt evenemang för byggfrågor behöver läggas på is till följd av Coronapandemin, säger Anna Lönn Lundbäck, regionchef Byggföretagen region väst.