Engcon lanserar ny storlek på maskinfäste

Nu lanserar Engcon det nya förbättrade maskinfästet i storleken S70. Sedan tidigare finns storleken S60 och nästa år lanseras fästet i storlekarna S40, S45 samt S80.

Engcon lanserar ett nytt förbättrat maskinfäste i storleken S70 för grävmaskiner i storleken 20–30 ton.

För ett år sedan lanserade Engcon ett nytt maskinfäste för grävmaskiner i storleken 12–19 ton med modellen S60 och nu är tiden inne för nästa stolek, S70. Precis som den tidigare modellen är detta fäste starkare. Dessutom 

Dessutom kommer eftermonteringen med EC-Oil block att bli enklare eftersom det nya maskinfästet inte längre innehåller slangar och minimerar risken för läckage. Likt S60 har S70 ett ökat hydrauliskt flöde vilket är fördelaktigt vid användning av hydraulhammare eller andra verktyg som kräver högre mängd olja.

”Vårt paket ska vara den helhetslösning och den premiumprodukt som våra kunder vill ha, nu och i framtiden.”

– Tack vare vårt innovationsdrivande arbete med fokus på slutkunden kan våra kunder lita på att engcon alltid levererar toppmodern teknik. Vårt paket ska vara den helhetslösning och den premiumprodukt som våra kunder vill ha, nu och i framtiden, säger Martin Engström, produktchef på Engcon.

Nästa steg i produktutvecklingen när det gäller fästen är lanseringen av S40 för storleksklassen 3-6 ton och S45 för 6-11 ton samt S80 för storleksklasserna 27-40 ton. Dessa modeller kommer att lanseras under första halvåret 2025.

Här kan du läsa fler nyheter om entreprenadredskap

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se