OilQuick ställer ut på Load Up North och Entreprenad Live

OilQuicks nya gripmodul OQ Sync innebär snabbare och mer exakt styrning av gripklorna. Med OQ Sync går gripklorna jämnt och synkroniserat i alla lägen och hastigheter. Dette eliminerar risken att gripklorna kommer i osynk.

Sensommaren och tidiga hösten rivstartar med två stora branschmässor. Load Up North i Boden 29-31 augusti och Entreprenad Live i skånska Knutstorp 5-7 september, endast en vecka senare. Trots utmaningen med logistiken i vårt avlånga land har OilQuick valt att delta på båda mässorna.

Oilquick, som är mest kända för sitt helautomatiska redskapsfästesystem, kommer visa produkter ur deras breda sortiment för grävmaskiner, hjullastare, materialhanteringsmaskiner, truckar och kranar på de båda eventen.

Störst fokus lägger man på den nya gripmodulen till företagets tiltrotatorer. En produkt som fått ett riktigt stort intresse och ett bra mottagande på marknaden. Enligt OliQuick så är det en efterlängtad nyhet som maskinförarna efterfrågat och har även funktioner som konkurrenterna saknar. OQ Sync premiärvisades på Svenska Maskinmässan som arrangerades på Solvalla i början av juni i år

Den största nyheten är OQ Sync. En OilQuick-unik lösning för snabbare och mer exakt styrning av gripklorna. Med OQ Sync går gripklorna jämnt och synkroniserat i alla lägen och hastigheter. Detta eliminerar helt risken för att klorna kan komma i osynk vid t.ex snedbelastning eller när man krypkör gripen. OQ Sync gör att gripklorna alltid möts spets-mot-spets och att alla lyft sker centrerat i gripen.

OilQuick visar bland annat OQ Sync och andra produkter i sin monter 4021 på Load Up North och monter 855 på Entreprenad Live.

Här kan du läsa fler nyheter om maskinmässor

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se