World Demolition Summit 2024 till Stockholm i november

World Demolition Summit är kanske det främsta internationella evenemanget för rivningsbranschen och i år står Stockholm värd för detta arrangemang som arrangeras 6-7 november i Münchenbryggeriet.

World Demolition Summit har arrangerats sedan 2009 av branschtidningen Demolition & Recycling International och är etablerat som ett av de stora årliga evenemangen för rivningsindustrin.

Toppmötet lockar en internationell publik och omfattar en kvällsmottagning med mingel och välkomstdrink den 6 november följt av en heldagskonferens och en stor galamiddag där de årliga World Demolition Awards delas ut. 

Konferensen lockar viktiga branschexperter från hela världen som presenterar några av de mest utmanande rivningsprojekten. Talarna bjuder på insiderkunskap om hur de närmade sig projekt, använder utrustning och leverans av kontraktet.

”World Demolition Summit ger en oöverträffad möjlighet att lära av andra experter, debattera branschens framtid och nätverka med dina kollegor”

– World Demolition Summit ger en oöverträffad möjlighet att lära av andra experter, debattera branschens framtid och nätverka med dina kollegor samtidigt som du firar prisvinnarnas prestationer. Det är en händelse att inte missa, säger Leila Steed, redaktör på tidningen Demolition & Recycling International.

Toppmötet är mycket en teknisk konferens på hög nivå som kommer att innehålla presentationer som täcker några av de mest utmanande rivningsprojekt som genomförts runt om i världen de senaste månaderna.

För de som vill delta på evenemanget köps biljetter via hemsidan
www.demolitionsummit.com. Priset är 900 dollar. Då ingår alla konferenser, mingel, fika, lunch och middag.

Huvudsponsor är Volvo Construction Equipment. Flera svenska leverantörer finns bland de andra sponsorerna, bland annat OilQuick, Steelwrist, Rototilt, Brokk och Epiroc.

Här kan du läsa fler nyheter inom rivning

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se