Ny generation batteridrivna röjsågar från Husqvarna

535iFR

Husqvarna 535 iFR är en ny batteridriven röjsåg som klarar att slå högt gräs, röja sly och fungerar även för ungskogsröjning.

Den nya Röjsågen 535 iFR har en effekt som motsvarar en bensindriven såg på 35 cc. Batteriet är kompatibelt med alla Husqvarnas batteriprodukter och man kan välja mellan att ha ett internt batteri i maskinen eller ett ryggburet.

Den nya röjsågen kommer komplett utrustad med ett T35-trimmerhuvud, en röjklinga samt en tretandad slyklinga. Det här gör att man med en och samma maskin kan slå högt gräs, röja sly och ungskog. Den nya röjsågen uppges ha hög skärprestanda som uppnås genom en unik Huqvarna-utvecklad motor med högt vridmoment och en stor skärdiameter.

Maskinen är också IPX4-certifierad och tål därmed arbete i regn och ruskväder.

535 iFR bjuder på flera nyheter, bl.a. finns det tre effektlägen och det nya användargränssnittet gör att man ser batteristatusen i handtaget. Maskinen kan även kopplas ihop med Husqvarna Connect och Husqvarna Fleet Services där användaren kan få information om underhåll och felsökning och få tillgång till alla manualer och tillbehör.

Den nya röjsågen väger 4,5 kilo exklusive batteri och skärutrustning. Det medföljer tre olika skydd som är anpassade till de olika skärutrustningarna.

  Husqvarna 535 iFR finns hos Husqvarna-återförsäljare från september 2019 med ett rekommenderat cirkapris på 6 490 kronor exklusive batteri och laddare. Batteriet kostar från cirka 1 400 till
2 900 kronor beroende på kapacitet.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Dela: