Göranssons Maskiner ny återförsäljare för Kobelco

Sedan 1 september är Göranssons Maskin återförsäljare för Kobelco i Skåne och delar av Småland och Blekinge. Foto: Per Eriksson
Sedan 1 september är Göranssons Maskiner återförsäljare för Kobelco i Skåne och delar av Småland och Blekinge. Foto: Per Eriksson

Göranssons Maskiner AB i Staffanstorp inleder från och med första september ett samarbete med Beck Maskin Sverige AB gällande försäljning och eftermarknad av Kobelcos bandgrävmaskiner i Skåne.

Göranssons Maskiners vision som maskinhandlare är att ha ett bra utbud som ska passa alla kunder.

– I och med Kobelcos intåg hos oss stärker vi vårt maskinprogram med ytterligare en välkänd japansk tillverkare av bandgrävmaskiner, säger Anders Göransson på Göranssons Maskiner AB.

Från första september kommer Göranssons Maskiner att ta hand om försäljning & service av Kobelco i Skåne samt delar av Småland & Blekinge.

-Vi har under en lång tid haft diskussioner med olika leverantörer och tillverkare för att hitta en bra lösning. För oss har det varit mycket fokus på att finna ett varumärke som lever upp till samma kvalitetskrav som våra övriga produkter, ett komplement som inte stör våra befintliga relationer och som inte heller innebär att ”knycka” agenturer från någon branschkollega. Alla dessa parametrar finns hos Kobelco och vi ser fram emot ett trevligt samarbete med våra kollegor på Beck Maskin, förklarar Anders Göransson.

Göranssons Maskiner ställer ut på Entreprenad Live 12-14 september, och kommer bland annat visa Kobelco-maskiner i montern.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Dela: