Nya däck från Gripen Wheels

Gripen Wheels har vuxit till att bli nordens största grossist för tunga däck. Inför höstens mässor har företaget lanserat Westlake entreprenaddäck, tillverkade av Zhongce Rubber Group Co, världens nionde största däcktillverkare.
Gripen Wheels har vuxit till att bli nordens största grossist för tunga däck. Inför höstens mässor har företaget lanserat Westlake entreprenaddäck, tillverkade av Zhongce Rubber Group Co, världens nionde största däcktillverkare. I våras ställde West Lake ut på Bauma i München, världens största maskinmässa.

Gripen Wheels, som vuxit till att bli Nordens största grossist på stora däck satsar stort och utökar sitt produktutbud ytterligare.

Inför höstens mässor har företaget lanserat Westlake entreprenaddäck, tillverkade av Zhongce Rubber Group Co, världens nionde största däcktillverkare.

– Vi vågar påstå att däcken håller både hög kvalitet och de lägsta priserna på marknaden. Dessutom lämnar vi fem års garanti på alla Westlake däck, säger Maria Fritzson marknadschef på Gripen Wheels.

Storsäljaren Hilo fortsätter att bevisa sin position på marknaden som ett mycket slitstarkt däck som ger många timmar för pengarna och håller samma prestanda som många betydligt dyrare fabrikat.

Även BKT, företagets storsäljare på lantbrukssidan, har satsat stort på entreprenaddäck och utvecklat flera däckserier som är perfekta för bland annat hjullastare och dumprar.  Däcken är högpresterande och tillgodoser de komplexa behov som företag inom entreprenadsektorn har. Gripen Wheels lovar både högt antal driftstimmar och ökad produktivitet för användaren.

”Vi vågar påstå att däcken håller både hög kvalitet och de lägsta priserna.” Maria Fritzson marknadschef på Gripen Wheels.

Gripen Wheels kan idag erbjuda Nordens bredaste sortiment av entreprenaddäck, till de bästa priserna och med stor lagerhållning, hela 33 000 kvadratmeter i Sverige och 18 000 i Finland kan man erbjuda snabba leveranser.

När det gäller lastbilsdäck har Gripen Wheels sett en stor försäljningsökning sedan man fick agenturen för Pirelli LV. Däcken vittnar om mycket hög kvalitet, som enligt nya tester kan tävla med sin betydligt dyrare storebror. Pirelli lastbilsdäck är dessutom de mest bränslebesparande däcken på marknaden och garanterar bra körekonomi för åkaren.

Gripen Wheels gör även en stor satsning på mässor och kommer delta på Mittia Skogstransport i Ljusdal, Load Up North i Umeå och Entreprenad Live i Knutstorp.

På Entreprenad Live kommer företaget att visa upp ett brett sortiment av entreprenaddäck och lastbilsdäck och man har tagit fram mycket attraktiva mässerbjudanden, där man lovar mest entreprenaddäck för pengarna och dessutom vågar ge fem års garanti på det nya entreprenaddäcket Westlake.

Gripen Wheels, som startades 1993 av Pelle Fritzson har vuxit till att omsätta nästan 500 miljoner kronor och framtiden ser ljus ut. Det breda sortimentet av tunga däck sammantaget med god lagerhållning och de bästa priserna är några av styrkorna. Dessutom finns en stor kunskap och lång erfarenhet i huset, samt kundfokus och en efterservice som ser till kunden och dennes behov

Länk till Gripen Wheels

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Gripen Wheels lanserar nu West Lake på den svenska marknaden. Bland nyheterna finns bl.a. vintermönstret Westlake CB798.  – Ett vinterdäck för körning på snö och is. Det är klackmönstrat och sajpat hela vägen ner i banan. Förstärkt sidovägg och däckskuldra för att minimera skador utifrån. VI lämnar 5 års garanti på alla Westlake entreprenaddäck. CB798 är avsett för hjullastare och väghyvlar. Westlake entreprenaddäck som vi lanserar på svenska marknaden nu, och i och med kommande mässor, håller otroligt hög kvalitet för pengarna och ger många timmar, säger Maria Fritzson, marknadschef på Gripen Wheels.
Gripen Wheels lanserar nu West Lake på den svenska marknaden. Bland nyheterna finns bl.a. vintermönstret Westlake CB798.
– Ett vinterdäck för körning på snö och is. Det är klackmönstrat och sajpat hela vägen ner i banan. Förstärkt sidovägg och däckskuldra för att minimera skador utifrån. VI lämnar 5 års garanti på alla Westlake entreprenaddäck. CB798 är avsett för hjullastare och väghyvlar. Westlake entreprenaddäck som vi lanserar på svenska marknaden nu, och i och med kommande mässor, håller otroligt hög kvalitet för pengarna och ger många timmar, säger Maria Fritzson, marknadschef på Gripen Wheels.
Dela: