Nya boggiband från Koppom Maskin

Track_Assembly_2019-Sep-19_10-24-43PM-000_CustomizedView14796413607_png_alpha

Sedan 2004 har Koppom Maskin i Charlottenberg sålt boggiband och skogskedjor under varumärkena KM Tracks och KM Chains. Nu lanserar företaget en ny generation band och kedjor – XL Traction, där XL står för Xtreme Loggers.

– Resan har inte varit lätt, då vi hade problem med barnsjukdomar i början. Trots det har vi kämpat oss igenom dessa problem och tagit kontroll över tillverkning från materialval till design, säger Oskar Jorälv, vd på Koppom Maskin.

Med en uppdatering av produktsortimentet och i samband med större satsning på bogginband och kedjor lanserar nu Koppom Maskin sitt eget varumärke XL Traction, där XL står för Xtreme Loggers.

– Vi har fokuserat på förbättringar och har genom hårt arbete lyft kvalitén till premiumnivå och säkerställt att produkterna fungerar optimalt under de mest extrema förhållanden, säger Amund Skoglund, produktansvarig på Koppom Maskin.

XL Tracks banden kommer finnas i sex olika modeller från dragande till 100 procent fullbärande band.

XL Chains kommer i två modeller av skogskedjor, en u-broddskedja med 16 mm brodd samt en modell med en större u-brodd som går under länkkedjan. XL tractions sortimentet finns tillgängligt sedan september.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Dela: